Uždari renginiai

Uždari renginiai - pagal Jūsų poreikius

Asmeninė ar įmonės šventė, sukaktis ar svarbi proga – esame pasiruošę padėti ją jaukiai ir skaniai paminėti.

Uždari renginiai kartais netelpa į jokius rėmus ir pavadinimus. Todėl ir nesistenkime jų apibrėžti. Jei tai – Jūsų verslo ar veiklos renginys, asmeninė sukaktis ar kita proga – mes kviečiame ją paminėti pas mus. Kai restoranas yra visai dienai atveriamas tik Jums ir Jūsų renginio dalyviams. Kai vaišinamasi gardžiausiais užkandžiais ir patiekalais bei mėgaujamasi jaukia atmosfera.

Uždaras renginys restorane

Uždari renginiai - kai norisi privatumo ir erdvės tik sau

Mūsų restorane visuomet laukiamos visos Jūsų šventės. Nuo vestuvių iki gimtadienių, nuo įmonės kalėdinių renginių iki svarbių verslo vakarienių.

Renginių būna įvairiausių – konferencijų baigiamieji vakarai, klasės susitikimai, krikštynos ar giminių susitikimai. Visomis progoms esame pasiruošę Jus priimti „Numan” restorane ir paruošti Jums įsimintiną ir gardžią šventę.

Esame įsikūrę žavingame Kauno senamiestyje, į kurį patogu atvykti automobiliu iš bet kurios miesto dalies. Jeigu Jūsų organizuojamame renginį bus svečių iš kitų miestų ar užsienio, turėsite puikią progą pasivaikščioti ir pasigrožėti Kauno senamiesčiu, netoliese esančia  Istorine prezidentūra ir gal net pėsčiomis atvykti į Jūsų laukiantį restoraną.

Jūsų renginio dieną restoranas bus skirtas tik Jums ir kitų lankytojų jame nebus. Taip galėsite privačiai pasimėgauti gardžiausiais patiekalais, savo svečių kompanija ir jaukia atmosfera.

Papildoma informacija

Apie šventės galimybes

Įprastai, mūsų restoranas dirba kiekvieną savaitę nuo antradienio iki sekmadienio. Tačiau Jūsų privačiam renginiui, galime pasiūlyti bet kurią savaitės dieną, nuo pirmadienio iki sekmadienio.

Uždaros šventės kaina, ją švenčiant nuo sekmadienio iki ketvirtadienio (imtinai) – nuo 3 000€ – 3 500€. Šią sumą Jūs ir Jūsų šventės dalyviai išnaudos besivaišindami užkandžiais, karštais patiekalais, desertais bei gėrimais.

Organizuojant šventę ar renginį mūsų restorane savaitgalį – penktadienį ar šeštadienį, kai restoranas yra skiriamas tik Jums ir Jūsų svečiams, šventės kaina – nuo 4 000€. Ši suma išleidžiama maistui bei gėrimams. O mūsų personalo malonus aptarnavimas į šią kainą jau įskaičiuotas.

Rezervacijos

Restoranas Nüman Jūsų laukia nuo antradienio iki šeštadienio.
Mūsų darbo laikas:
II-IV 17:00-22:00
V 17:00-23:00
VI 15:00-23:00

Privatiems renginiams galime pasiūlyti bet kurią savaitės dieną.

Telefonas informacijai