Apie mus

Gerai pažįstami produktai, naujai suskambėję netikėtuose deriniuose.
Jaukus ir draugiškas aptarnavimas.
Subtili prabanga ir neįpareigojanti laisvė.

Mūsų istorija

Restoranas „Numan” buvo įkurtas 2016 m. Tuometiniai jo savininkai jį kūrė su nepaprastu atidumu ir meile. Skirdami ypatingą dėmesį restorano interjerui ir kiekvienai detalei jame. Restorano interjeru rūpinosi Another Studios komanda, kuri išsaugojo autentiškas, dar tarpukario Kauną menančias konstrukcijas. Istoriniai motyvai persipynė su moderniomis detalėmis, sukurdamos nepaprastai jaukų, neįpareigojantį, tačiau tuo pačiu – prabangų interjerą. 

2019 metais restorano valdymo vairą perėmė kita komanda. Tačiau idėja siūlyti lankytojams aukščiausios kokybės maistą, aptarnavimą ir jaukumą – nepakito. Mūsų tikslas, nuo pat pirmos minutės buvo užpildyti užpildyti restoraną vakaro svečių šurmuliu, jaukumu ir laisve. Tai nulėmė ir pasikeitusią maisto ideologiją.

Mūsų virtuvė

„Numan” virtuvėje ruošiamas maistas – tarsi home comfort food – jaukus, pažįstamas, mėgstamas ir atitinkantis mūsų šiaurietiškus pomėgius. Tačiau tuo pačiu – su cinkeliu, suteikiančiu rafinuotą skonį patiekalams.

Patiekalų ruošimui naudojami produktai – vietiniai, lietuviams gerai pažįstami, o užsieniečiams – puikiai reprezentuojantys mūsų šalį ir jos virtuvės tradicijas. Restorano idėja – parodyti, kad ir kasdieniški, mums įprasti produktai gali sukurti netikėtinus derinius ir atsiskleisti dar nematytomis, neragautomis, naujomis natomis.

Mūsų komanda

Mūsų tikslas – kiekvienam lankytojui pasiūlyti aukščiausio lygio patiekalus, jaukią aplinką ir išskirtinį aptarnavimą. Tokį, kurio dėka juntama maloni prabanga, bet visiškai neįpareigojanti ir skatinanti atsipalaiduoti.

Pasijusti lyg namuose, kuriuose padavėjas – tarsi bičiulis. Bičiulis, kuris sutinka su šypsena, draugiškai pataria kokį patiekalą pasirinkti vakarienei ir kokį gėrimą paskirti jam į kompaniją.

Untitled design(97)

Paulius Žekonis

restorano vadovas

Untitled design(98)

Adomas Jegnoras

restorano šefas

Untitled design(96)

Evaldas

restorano padavėjas